Vår mat.

På Julita handlar matfilosofin om förhållandet mellan mat, kultur, tradition och natur. Kärleken till säsongens råvaror genomsyrar allt som vi gör. Smakerna, dofterna och karaktärerna från regionen bildar en genomtänkt helhet som ger frihet för skapande.

Meny Lunch.

Meny

Rimmad lättbakad röding med emulsion på rökta slag, älvdalsrom, gurka, kålrabbi och persilja

Halstrad Gös från Hjälmaren med jordärtskocka, grillade gröna blad, dragon samt kolgrillat smör

Sörmländskt lamm med spetskål, betor, dill, murklor och lammsky

Karamelliserat nakenhavre från Warbro kvarn med mandel, vanilj, rabarber och kola

4 Rätter 575kr

Julita Wärdshus Klassiker

Toast Skagen 185kr

Gös från Hjälmaren med vitvinsås samt bräserad fänkål och murklor 320kr

Creme Brule 85kr

3 rätter 575kr

Middag

VI öppnar upp matsalen kvällstid i maj