Vår mat.

På Julita handlar matfilosofin om förhållandet mellan mat, kultur, tradition och natur. Kärleken till säsongens råvaror genomsyrar allt som vi gör. Smakerna, dofterna och karaktärerna från regionen bildar en genomtänkt helhet som ger frihet för skapande.

Julbord på Julita Wärdshus.

Vi serverar ett klassiskt julbord med moderna inslag i lantlig miljö. Allt lagat och serverat med mycket kärlek och respekt för både råvaror och miljö.
2019 serveras julbordet från och med lördag 30 November, till och med lördag 21 December.

Vi erbjuder följande sittningar; fredag 17:30-21:00, Lördag 12:30-15:00 och 17:30-21:00, samt söndag 12:30-15:00. Större sällskap har även möjlighet att boka andra dagar än fredag lördag och söndag. Maila eller ring oss för bokningningsförfrågan av större sällskap.
Priset är 645kr. Barn kostar 30kr per år upp till 12 år därefter ordinarie pris

Välkommen med Er bokning på bokning@julitawardshus.se

Fisk på julbordet

The text

Kallskuret, grönsaker och småvarmt

text

Dessertbordet

text