Vår mat.

På Julita handlar matfilosofin om förhållandet mellan mat, kultur, tradition och natur. Kärleken till säsongens råvaror genomsyrar allt som vi gör. Smakerna, dofterna och karaktärerna från regionen bildar en genomtänkt helhet som ger frihet för skapande.

Lunch 12-15 Alla dagar, Middag 18-21 Fredag & Lördag.

Endast bordsbokning på kvällen.
Vi vill uppmärksamma er om att vi är en kontantfri restaurang

Lunchmeny

Bakad torsk med ägg, räkor, pepparrot och brynt smör 225kr

Bondsallad med färska bönor, kantareller, bakat ägg och senap 185kr

Köttbullar med gräddsås, potatispuré, lingon och inlagd gurka 185kr

Meny:

Toast Skagen

Pocherad Gös från Hjälmaren med vitvinssås, kantareller, färska bönor och frasigt bröd

Hasselnötsbrulé med inkokt päron

3 rätter 495kr

Middag

Vi har öppet 18-21 fredagar och lördagar. Endast bordsbokning.

På kvällen serverar vi en fast meny med 5 rätter i säsong för 650kr