Vår mat.

På Julita handlar matfilosofin om förhållandet mellan mat, kultur, tradition och natur. Kärleken till säsongens råvaror genomsyrar allt som vi gör. Smakerna, dofterna och karaktärerna från regionen bildar en genomtänkt helhet som ger frihet för skapande.

Påsk på Julita Wärdshus.

Vi slår åter upp portarna till Påsk och önskar alla som känner sig friska varmt välkomna ut till oss. Vi har en rymlig matsal där man kan sitta i lugn och ro med gott avstånd mellan borden och vi vidtar alla säkerhetsåtgärder för att säkerställa en säker miljö för er som vill förära oss ett besök. Våra öppettider under påsken är Långfredagen - Påskdagen 12-15

Varmt välkomna!

Förrätter

Frasigt pocherat ägg, matjessill, brynt smör, rödlök och gräslök 125kr

Varmrätter

Hjälmargös med rotselleri, frasig spetskål, dill, vitvinsås och potatis 300kr

Kryddstekt hjort med rödbeta, ramslök, jordärtskocka och skysås 300kr

Rotselleri, gotlandslinser, brynt smör, mandel och sallat 220kr

Dessert

Rönnskottsglass med karamelliserad nakenhavre och rabarber 110kr