Besök oss.

Julita är mer än god mat och vackra omgivningar. Det är en sinnesstämning. Det är nya och gamla traditioner. Det är smakfullt folkligt.

Öppettider

Vi slår åter upp portarna till Påsk och önskar alla som känner sig friska varmt välkomna ut till oss. Vi har en rymlig matsal där man kan sitta i lugn och ro med gott avstånd mellan borden och vi vidtar alla säkerhetsåtgärder för att säkerställa en säker miljö för er som vill förära oss ett besök. Våra öppettider under påsken är Långfredagen - Påskdagen 12-15

Varmt välkomna!

Hitta hit

Julita ligger vid sjön Öljaren, cirka 25 km nordväst om Katrineholm i Södermanland.
Tåg: Mälarbanan till Eskilstuna eller tåg till Katrineholm. sj.se
Buss: Linje 405 eller 714 från Katrineholm eller Eskilstuna till hållplatsen Julita Gård eller Julita skans.

Julita Wärdshus
Julita Gård Värdshuset
640 25 Julita

0150-910 50

Kontakta oss

Julita Gård

Efter en lång dag av upplevelser går det utmärkt att övernatta på Julita. Tre alternativ finns: herrgårdsflyglarna, Åttkanten och vandrarhemmet. Entré till museiområdet ingår för logigäster under museets ordinarie öppettider.

Julita Gård

Kårtorp Bed & Breakfast

Ett litet B&B vid sjön Öljarens strand i vackra Julita. Specialarrangemang kan ordnas som till exempel hel- eller halvdags fiskeutflykt på Flotten, privat middag, middag med värdfamiljen och middag på Flotten. Uthyrning av kajaker och cyklar. Under hösten anordnas guidad svamp- och bärplockning.

Kårtorp B&B